گزارش سومین دوره آموزشی “با مغزتان آشتی کنید”
سومین دوره آموزشی “با مغزتان آشتی کنید” در تاریخ ۲۵ ،۲۶ و۲۷ ام خرداد ۱۳۹۸ در محل سالن آموزشی نسل نواندیش برگزار گردید.
چرا باید با مغزتان آشتی کنید؟
مغز شما شالوده حیات شما است. مغز و تفکر چیزهای هستند که هرگز نمی توانید از خود جدا کنید و هیچ کس نیز نمی تواند آن را از شما بگیرد. قدرت مغز شما همیشه از آن خودتان خواهد بود و این شما هستید که به آن کنترل و احاطه دارید. پس آن را پرورش داده و بدین ترتیب فعالیت های آتی خود را از هم اکنون سامان دهید. اگر مانع از رشد توانایی هایی مغز خود شوید، همیشه در گذشته زندگی خواهید کرد.
قدرت مغز خود را پرورش دهید و از آن استفاده کنید. همانگونه که می توان بدن انسان را تقویت کرد و قدرت ماهیچه ای او را از طریق تمرینات پرورش اندام، پرورش داد، به همان ترتیب نیز می توان مغز و ذهن را تقویت کرده و از طریق برنامه های پرورش مغز، ذهن را از قدرت خاصی برخوردار کرد و وقتی که مغز قدرت پیدا کرد، رفتارهای انسان نیز تصحیح خواهد شد. مغز مسئول کلیه اعمال حیاتی انسان است.
شما دقیقا نمی توانید آنچه که می خواهید باشید، مگر آن که مغزتان به درستی عمل کند.
عملکرد مغز شما تعیین می کند که چقدر خوشحالید، چقدر احساس موثر بودن می کنید و چقدر خوب با دیگران ارتباط برقرار می کنید. این عضو بدن ما است، که به ما کمک می کند تا زندگی عقلانی و حسی خود را بهتر مدیریت کنیم و باعث می شود هوشمندانه تر انتخاب کنیم.
پس برای بهبود کیفیت زندگیتان با مغزتان آشتی کنید.
-
در این دوره چه گذشت؟
این دوره همچون دو دوره قبل در سه روز متوالی برگزار گردید.
جلسه اول:
اولین موضوعی که در کلاس مورد بحث قرار گرفت، این بود که:
چرا باید در مورد عملکرد و ساختار مغز بدانیم؟ و چرا این موضوع در اولویت است؟
موضوع چالش برانگیز دیگری که در شناخت مغز مطرح میشود اینست که:
مغز ما مساوی با خود ما نیست
انسان متولی تربیت مغز است. زمانیکه این امر صورت نگیرد، به جای اینکه مغز به عنوان یک ابزار در اختیار انسان قرار گیرد، انسان تابع او میشود.
یکی از مهمترین تمرینات این جلسه این بود که افراد رفتارها و تصمیمات روزانهاشان را بررسی کنند و مثالهایی را بیابند که مغز آنها تصمیم گرفته و آنها صرفا تابع مغز بودهاند.
باورش سخت است ولی در اکثر موارد ما تابع مغزمان هستیم.
فراگیران واکنشهای متفاوتی نسبت به این موضوع داشتند. در ادامه برای روشن شدن این موضوع، مفهوم مثلث زمان، کار و انرژی توضیح داده شد.
چرا که مغز ما مرکز کنترل انرژی و زمان ماست.
پس یکی از عوامل مهم برای موفقیت اینست که ما بدانیم زمان و انرژِمون رو صرف انجام چه کارهایی میکنیم.
سپس در این جلسه به معرفی تولیدات مغزی پرداخته شد. و بطور کامل توضیح داده شد که چگونه برای مغزمان اولویت تعیین کنیم. با شناختی که از ساختار مغز آموختهایم، چگونه برنامهریزی کنیم تا مغز ما به سمت اهدافمان پیش رود.
سپس به معرفی یکی از هورمونهای مهم مغز به نام بتا اندروفین پرداخته شد. بتااندروفین هورمون تابآوری ما در برابر سختیها و تحمل پذیرش شرایط جدید می باشد. بنابراین برای تابآوری مشکلات در مسیر موفقیت، ما نیازمند ترشح اندروفین در مغز هستیم. با انجام تمرینات گفته شده در این بخش میتوان قدرت تحمل مشکلات را برای خودمان افزایش دهیم.
جلسه دوم:
در ابتدای جلسه مطالب و نکات مهم جلسه قبل توسط سرکار خانم غزاله امیدوار مرور گردید. و هریک از فراگیران، سوالات خود را در مورد مباحث مطرح نمودند.
سپس در این جلسه به معرفی هورمون صمیمیت یا اکسیتوسین پرداخته شد. با کنترل و افزایش تولید آن میتوان به بهبود روابط بین فردی دست یافت. هورمون اکسیتوسین هورمون رهبری و یا مدیریت نیز میباشد. نکته قابل در تأمل در این جلسه این بود که، هرگاه در حوزه منابع انسانی فعالیت میکنیم، باید کاری انجام دهیم تا اکسی توسین ترشح گردد. ترشح اکسیتوسین باعث ایجاد اعتماد بین افراد میگردد.
برای اینکه موضوعی مورد توجه مغز قرار گیرد، تا برای آن زمان و انرژی صرف کند، میبایست در مغز سرتونین تولید گردد. در این جلسه با ارائه راهکارهای کاربردی و موثر روشهای تولید سرتونین در مغز توضیح داده شد.
جلسه سوم:
سرتونین آخرین هورمونی بود که در جلسه سوم به معرفی آن پرداخته شد. برای اینکه موضوعی مورد توجه مغز قرار گیرد، تا برای آن زمان و انرژی صرف کند، میبایست در مغز سرتونین تولید گردد. در این جلسه با ارائه راهکارهای کاربردی و موثر روشهای تولید سرتونین در مغز توضیح داده شد. سرتونین به طور مستقیم با شادی، انگیزه، امید، جوانی و جذابیت در ارتباط میباشد. هرگاه افسردگی و عدم انگیزه در جامعهای کاهش یافت، میزان ترشح سرتونین در مغز افراد جامعه کاهش یافته است.
در پایان جلسه سوم دوره پشتیبانی ۲۱ روزه آغاز گردید. در این زمان تمرینات گفته شده در کلاس بصورت جمعی در فضای مجازی توسط فراگیران اجرا میگردد. و در صورت مواجهه با ابهام میتوانند سوالات خود را با مدرس دوره جناب آقای دکتر مهدی خیرالهی در میان بگذارند.
میانگین نمره شرکت کنندگان به این دوره: ۹۷٫۱
همچنان برای ۱۰۰ تلاش می کنیم.
فرصت را از دست ندهید.